torstai 23. huhtikuuta 2015

Shokugeki no Soma - Episode 2

Ryon osa arvostelusta - Tämä jakso oli vähän slow pace, mikä jäi kylläkin harmittamaan. Ja jotenkin tuntuu oudolta esim. kun Soma selitti miten ne kuutiot tehdään, niin taustalla näkyy ilmassa kuinka ne tehdään mikä oli kieltämättä vähän outoa. Ite olisin tehny tän kohdan eritavalla, koska se näytti minun mielestäni erittäin tyhmälle. Varsinkin kun se tausta oli semmone. Jos et halua tietää mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu, kannattaa jättää jakson lopussa oleva preview väliin. Vaikka itse kyllä tiedän aika pitkälle juonen. Tai no ei sitä tiedä jos anime ei menekkään kokonaan mangan mukaan. Tykkäsin siitä Erinan ja sen avustajan kohtauksesta, ennen kuin Soma keskeytti heidät, tuli mieleen jonkinlainen shoujo ai teema. Mikä olisi tietenkin ihanaa...
        Mielestäni tämän animen ending, niinku ainaki se ed biisi on parempi kuin Openingin biisi. En tiedä mutta se kyllä nyt iski minuun paremmin. Ja muutenkin se Opening, jotenkin odotin paljon paremmin tehtyä op:tä. Mutta kai sitä elämässä pitää joskus pettyäkin. Shaftilta nyt kovin paljon en osaakkaan odottaa, että kiitos ennakkoluulot.
        Muutenkin jakson alku oli vähän tökkivä. Jos en olisi lukenut mangaa, todennäköisesti olisin varmaan dropannu tän sarjan tähän koska tää kakkos jakso oli suoraansanottuna tylsä. Ainakin minun makuuni. Toivottavasti kolmas jakso tuottaa suurempaa nautintoa silmilleni.


Kakabun osa arvostelusta - Mielestäni jakso ei ollut niinkään tylsä vaan täydensi mukavasti tiedon koulusta ja kuinka vaikea sinne on päästä. Voi, kuinka kauniisti animoitu tämä sarja on! Ruokakohtaukset saavat oikeasti nälkäisiksi ja kuolan valumaan. Erina oli suoraan sanottuna kunnon 'bitch' ja täynnä itseään, MUTTA tiedän että sarjan edetessä hänestäkin paljastuu mukavia puolia. Shoujo ai -kohtaus oli kuitenkin todella suloinen, (mutta mietin koko ajan mitäköhän Soma siellä taka-alalla oikein ajatteli!!) Ruoan valmistus -kohtaus ja Erinan arvostelu oli hauska, koska tunsin mielihyvää siitä kuinka Erina sitten joutuikin nielemään sanansa. Arvasin, että oven takana kuunteleva tyyppi päästä Soman sisään kuullessaan keskustelun.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti