torstai 30. huhtikuuta 2015

Shokugeki no Soma OSA 3!

Ryon osa arvostelusta - Kolmas jakso yllätti minut reippaasti! Tässä oli paljon enemmän vauhtia kuin toisessa jaksossa. Melkein vois sanoa, että jakso kerrallaan pomppii näitä hahmoja aina mukaan. Tällä kertaa suurimmassa osassa Soman lisäksi oli varmaan Megumi. Tää oli periaatteessa hyvän mielen jakso, tuli heti hyvä mieli ku näin sen kokin lillumassa siinä hunajassa ja hymyilemässä ekaa kertaa. Mutta se oli kyllä vähän tyhmää että oli aika selvää että Megumi ja Soma saa sen hyvän arvostelun siitä, koska muutenhan Megumi ois heti tippunu junasta sen jälkeen ku se oli tullu siihen junaan. Se kohta oli vähän tyhmästi sovitettu. Muuten oli tämä kolmas jakso kyllä aika hyvä! Vaikka tää Nakiri Erina alkaa pikku hiljaa ärsyttämään, koska sillä on koko ajan niitä samoja tunteenilmauksia, eikä se oo yhtään monipuolinen ainakaan tässä kohassa. Mutta tää on siis mun mielipide Erinasta. Somakin on kyllä vähän teennäinen. No mun lempihahmo ei oo vielä hypänny junaan mukaan.



Kakabun osa arvostelusta -  Voooi kuinka Megumi on ihana ;-; Uusia hahmoja alkaa tulla mukavasti näin kolmannessa jaksossa. Megumi on ihanan halittava, kun se on noin ujo ja pieni ja ei halua herättää huomiota. Oli kuitenkin heti parien päätettyä selvää (ja ennen sitäkin), että Megumi ei tipahda ulos ja että he saavat sen A'n kokeesta. Tosin koin vähän jännityksen tunteita, että miten he pelastavat pilalle menneen annoksensa. Mietin vain että mikä hemmetin ongelma Somalla on sen kalmarin testailun kanssa? Jotenkin tuntuu, että se tulee olemaan iso osa sarjaa (= Joku tosi tärkee ruoka tehdään nimenomaan kalmarista ja se joko epäonnistuu tai onnistuu)
    Alkulaulusta jos sanon vähäsen, niin se on ihan hyvä muttei ehkä ihan sopivin tähän animeen. Voisin sitä silti kuunnella ihan hyvillä mielin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti